A lovas a legalacsonyabb számú jó pontot,

Van is egy egyedülálló verseny a folytatásban számosság,

Van is egy egyedülálló verseny a folytatásban számosság,Amely a kerékpáros megpróbálja ugrás a legnagyobb kihívást a létező világ rekord 2,47 centiméter a hibák a díjugrató az gondoltam, hogy a csökken a gát, azaz a jogsértés, a magasság, vagy a méret a merülés, quiting, amikor egy ló elutasítja engedelmesség, valamint nem a vágy, a nehézség, hogy a leap vagy veszteséget motoros, vagy a ló, valamint a kerékpáros ezek a hibák szankcionálják az úgynevezett finom tényezők, valamint, ahol megfelelő, kizárás a versenyből.

Az nyer díjlovaglás a lovas önuralom állt az olimpiai videó játékok, tekintettel arra, hogy 1912-ben. Ez a tökéletes harmónia között a kerékpáros is a ló, amikor a lovak szinte észrevehetetlen, hogy az ösztönzők a kerékpáros csinál különböző edzések, elől mind a 3 tanfolyamok akció, ügetés, majd vágta a ló, valamint a motoros át a díjlovaglás téglalap alakú, hol vannak, körbe a levél, amelyben a biciklistának a ló gyakorlatok, amelyek egy felajánlott kötelesség.

Egyéni feladatok különböző nehézségi a gyakorlatokat,

Egyéni feladatok különböző nehézségi a gyakorlatokat,Akinek a helyes végrehajtásának értékelése 3 5 játékvezetőt, akik köré a téglalap alakú. Minden egyes edzés nyereség a motoros egy fokozat 0-tól 10-ig, ahol a tíz a legjobb. Az eredmény át részeket, a pár a legnagyobb száma % – a nyer. Végre edzések vannak a konkrét szabályozás. RUGALMASSÁG a versenytársak all-round képesítés (az eredeti neve a hadsereg) között az egyik legnagyobb kihívást jelentő lovas technikák. Tekintettel arra, hogy 1912-ben ez állt között az olimpiai versenyszámok. Hadsereg eredetileg a kell vizsgálni a jogosultság a lovakat, az igényes igények a katonai, míg idővel számítani a sport önuralom.

Ez egy három napos, vagy két napos tesztet, amely magában foglalja a díjlovaglás, útvonal repülés (kros), valamint díjugrató. Mező teszt nagyon igénylő a fizikai probléma a paripa, amely a motoros át několikakilometrovou lovagolni az úttest ugrik. A pár legyőzi a kijelölt futópálya, amelyen található szilárd természetes ugrik. Minden ugrik erősen rögzítve, az is lehet, hogy nem ment le, ellentétben a program ugrás. Az alábbiakban állt egy sor merülések, valamint akadályok vízzel nepřekonání merülés, futni, esni, stb. mindez büntetés jól pontok, esetleg kizárást.

A győztes az a motoros,

A győztes az a motoros,Aki a legtöbb megfizethető összeg a felelős tényezők az összes 3 tesztet. SZÁN egy teljes verseny szánkóval vagy három nap, valamint tartalmaznak három vizsgálatok díjlovaglás, maraton, valamint a gáton vezetett a cél a díjlovagló vizsga értékelése az egységesség, a tanfolyamok, kmih, egyszerűség mozgalom, valamint az alkalmazkodóképesség, a lovakra. Ugyanakkor értékeli a pontosság a prezentáció egy meghatározott díjlovaglás szerepek, valamint a teljes hatás a díjlovaglás munkát, hogy lovagolni egy díjlovaglás téglalap alakú, mérete 100 x 40 vagy 80 x 40 m a cél a maratont, hogy ellenőrizze egészség, fitness, kitartás, mesteri is tulajdonítja a kerékpáros is a szán.

A maraton tartalmaz 2– 3 területeken, ahol a legtöbb a legvonzóbb az utolsó része a maraton, amely lovasok befejezni egy 5– 7 műszaki akadályok az akadályok közé tartozik a különböző szempontok, amelyek a sofőr kell lovagolni a felismert érdekében. Minden akadály számos változata van, a szállítás, valamint attól függ, hogy a motoros, hogy felvette a leggyorsabb változata árutovábbítási a maratoni, hogy megvizsgálja, megfelel a megadott időben a konkrét szakaszok, valamint a szer a privát akadályok a végső vizsga az akadály vezetés, amelynek célja, hogy erősítse meg a jogosultság, engedelmesség, valamint a gyorsaság, a lovakra után 2 nappal a tulajdonítja a résztvevők. Lovasok a szektor halad között pár kúp, amely fel a gömbök.

Való meg nem felelés a meghatározott ideig, valamint az megy le a gömbök büntetni a győztes a versenytársak jön a motoros, hogy megkapja az összeget a tényezők mind a 3 vizsgálatokat, a leginkább megfizethető száma büntetőpontot a versenyek, a szán indul a CSEH köztársaság csoport ezelőtt ló, egy-, két -, illetve 4 ló. A legfontosabb, mivel úgy vélte, abban az időszakban, Bajnoki, a cseh köztársaság, majd a döntőben az arany patkó Humpolec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *